正规体育官网

当前位置: 正规体育官网 高考统招 高考真题 2017年高考全国Ⅲ卷英语试题(Word版含答案)

2017年高考全国Ⅲ卷英语试题(Word版含答案)

2020-04-04 04:00:24


绝密★启用前                                                          
2017年普通高等学校招生全国统一考试
英 语
(考试时间:120分钟  试卷满分:150分)
注意事项: 
  1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。
  3.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。
  3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。
第一部分  听力(共两节,满分30分)
     做题时,先将答案标在试卷上,录音结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节 (共5小题,每小题1.5分,满分7.5分)
     听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳答案。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。中・华.资*源%库 ziyuku.com
     例:How much is the shirt?
        A.£ 19.15.   B.£9.18.   C.£9.15.
     答案是C。
     1.What will the wo do this afternoon?
      A.Do some exercise.   B.Go shoppg.  C.  Wash her clothes. 
     2.Why does the wo call the ?Ziyuku.com
      A .To cel a flight.  B. To make  apology.   C.  To put off a meetg.  中/华-资*源%库
     3.How much more does David need for the car?
       A.$ 5,000.          B.$20,000.        C.$25,000.
     4.What is e dog?
       A.Png a tour.    B.g her father.  C.Asg for leave.
     5 .How does the  feel?
    A.Tied.          B.Dizzy.          C.Thirsty.  
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6、7题。
6. What does Jack t to do?
 A. Watch TV.    B. Play outside.    C. Go to the zoo.
7. Where does the conversation probably take place?
 A. At home.    B.  a a.     C.  a supermarket.
听第7段材料,回答第8至10题。
8. What does Richard do?
 A. He's a news.     B. He's a ager.    C. He's a researcher.
9. Where is Richard gog next week?
 A. Bir.    B. Mexico City.    C. Sghai.
10. What will the speakers do tomorrow?
   A. Eat out together.    B. Visit a university.    C. See Professor Hayes.
听第8段材料,回答第11至13题。
11. What is the probable relationship bet the speakers?
A. School frds.
B. Teacher d stut.
C. Librar d library user.
12. Why does  suggest Mary buy the book?
A. It's sold at a discount price.
B. It's portt for her study.
C. It's writt by Professor Lee.
13. What will  do for Mary?
A. Share his book with her.
B. d her some money.
C. Ask ry for help.
听第9段材料,回答第14至16题。
14.Where does Stella live?
 A.  phis.    B.  Boston.    C.  St Louis.   
15.What would Peter d his ily like to do on Beale Street?
 A.Visit a museum.    B. List to music    C. Have ner.    
16.What d of hotel does Peter prefer?
 A. A big one.   B. A quite one.    C.A modern one.     
听第10段材料,回答第17至20题。
17.How y lab sessions will the stuts have every week?
A. One.  B. Two.    C. Three.
18.What are the stuts allowed to wear  the lab ?
A.Long scarves.    B.Loose clothes.     C.Tnis shoes.
19.Why should the stuts avoid mixg liquid with paper?
A. It may cause a fire.   B.It may create waste.     C.  It may produce pollution.
20.What does the speaker ly talk about?
A.Grades the stut will receive.    
B.Rules the stuts should follot
50.A.se B.right ow D.real
51. A. terestg  B. noyg   C. satisfyg  D. convg
52. A. writg  B. givg   C. g   D. g
53. A. touch   B. question  C. date   D. control
54. A. irg   B. advertisg  C. sharg  D. doubtg
55. A. leavg   B. loog for   C. losg  D. g with   
56. A. leavg     B. loog for    C. losg       D. g with
57. A. return      B. take          C. reserve      D. hide
58. A. terview    B. progr   C. trip    D. meetg
59. A. g    B. g    C. repeatg    D. stayg
60.A.honored       B. lovely        C. tt       D. lucky
第二节  (共10小题;每小题1.5分,满分15分)
  阅读下面短文,在空白处填入 1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
  She looks like y other schoolgirl, fresh-faced d full of life. Sarah Thomas is loog forward to ge of her new A-level course .But unlike school frds ,16-year-old Sarah is not spg half-term     61    (real)stead, she is earng $6500 a day as  62   model  New York. 
   Sarah   63   (tell) that she could be Brit's new supermodel earng a million dollars  the new year. Her father Peter44,t her to give up school to model fullte But Sarah,  64  has t part  shows along with top models ts  65  (prove) that she has brs as well as beauty she is detered to carry on with her  66  (educate).
  She has turned down several   67  (vitation) to star at shows  order to contrate on her studies After school she ps to take a year off to model full te before gog to university to get a degree  68  eerg or architecture. 
    Sarah says, "My dad tks I should take the offer now. But at the mot, school  69  (come) first. I don't t to get too absorbed  mog. It is  70  (cert) fun but the lifestyle is a little unreal. I don't t to have notg else to fall back on  I 't model my more."
第四部分  写作(共两节,满分35分)
第一节  短文改错(共10小题;每小题l分,满分10分)
    假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
  增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
  删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
   2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
   I look at this picture of myself. I realize of how fast te flies. I had grown not only physicallyd also tally  the past few years. About one month after this photo was took, I tered my second year of high school d become a new ber of the school music club. Around me  picture are the tgs they were very portt  my life at that te,car magazes d musical struts.I joyed studyg differce gs of cars d pes,playg pop music,d collectg the late music albums.This picture oft brgs back to me y happy ories of your high school days.
第二节  书面表达(满分25分)
  假定你是李华。你所在的校乒乓球队正在招收新队员。请给你的留学生朋友Eric写封邮件邀请他假如,内容包括:
1. 球队活动;
2. 报名方式及截止日期。
注意:
1. 词数100左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。

绝密★启用前
2017年普通高等学校招生全国统一考试
英语试题正式答案
第一部分 听力
1.B 2.C 3.A 4.C 5.B
6.A 7.C 8.C 9.B 10.A
11.A 12.B 13.C 14.A 15.B
16.B 17.A 18.C 19.A 20.B
第二部分  阅读理解
21.A 22.C 23.D 24.B 25.D
26.C 27.B 28.D 29.C 30.A
31.B 32.C 33.A 34.B 35.D
36.C 37.B 38.G 39.F 40.E
第三部分  语言知识运用
41.C 42.B 43.D 44.A 45.A
46.B 47.A 48.C 49.C 50.B
51.A 52.D 53.D 54.C 55.B
56.D 57.B 58.C 59.A 60.D
61. restg    62. a    63. has  told/was told    64. who    65. to prove
66. education      67. vitations      68.    69. comes    70. certly
第四部分 写作
第一节

第二节(略)